We laten extremistische groepen niet winnen

Wij staan voor een Europa dat zich inzet voor onze veiligheid en vrijheid, dat ons in staat stelt om onze families een beter leven te bieden en om onze dromen na te jagen. Waar we ook vandaan komen.

Petitie

xx

Read more

Waarom is dit belangrijk?

Tot nu toe zorgde de EU voor een betere wereld. Van het redden van Doñana tot monumentale wetten om vrouwen en meisjes voor geweld te beschermen.

Maar op dit moment voorspellen de peilingen iets heel anders voor het Europese project. De mensen met de meeste invloed zijn niet zoals jij en ik. Extremistische groepen worden steeds populairder. Bij de verkiezingen voor het Europarlement dit jaar kunnen ze zomaar aan de macht komen. 

Meer dan ooit hebben we nu een sterk Europa nodig. Niet eentje die zichzelf opvreet met tweespalt en haat. Onze stabiliteit staat of valt met onze solidariteit. 

Daarom nemen we in juni het stuur weer in handen en eisen een moedig en verenigd Europa.  

Doe in juni mee met de strijd voor een betere toekomst.

Read more
Ik sta achter jullie

    Je tekent als
    Ben jij dit niet?

    WeMove Europe vecht voor een betere wereld en we hebben helden zoals jij nodig om deel te worden van onze beweging van meer dan 700.000 mensen. Jij versterkt deze campagneoproep al, maar door 'Ja' te klikken, zul je een breder aantal campagnes ontvangen die jouw steun nodig hebben. Meld je aan om meer te horen en het verschil te maken.


    Als je op "Ja, houd mij op de hoogte!" klikt, steun je deze campagne en stem je ermee in dat WeMove Europe jouw informatie voor deze campagne gebruikt. Wij zouden je naam, achternaam en land met het petitiedoel kunnen delen. Tenzij je abonneert op het ontvangen van gepersonaliseerde updates, verwijderen wij je gegevens na afloop van de campagne. Zonder jouw toestemming zullen wij je gegevens nooit aan derden doorgeven. Bekijk ons volledige privacybeleid hier.