Sluit je aan bij onze community

Ik sta voor een beter Europa. Voor een Europese Unie die zich inzet voor sociale en economische rechtvaardigheid, voor duurzaamheid en democratie die door de burgers wordt geleid.

Maak deel uit van een beter Europa!

Met meer dan een miljoen mensen door het hele continent vechten we elke dag voor een beter Europa. Een Europa dat mens en planeet op één zet. 

Hier kan je aan bijdragen door deel te zijn van een protest, een online petitie te tekenen of door onze politici aan te schrijven. 

En dit alles doen we als een onafhankelijke organisatie. We nemen geen enkele cent aan van bedrijven, overheden of politieke groeperingen. In plaats daarvan financieren gewone mensen ons: ze geven ons duizenden donaties om ervoor te zorgen dat we snel kunnen handelen en de macht ter verantwoording roepen – waar dan ook, wanneer dan ook.

Sluit je aan bij onze community en wees deel van dat andere Europa dat we allemaal willen zien. 

 

    Je tekent als
    Ben jij dit niet?

    Onze petities zorgen voor verandering omdat mensen zoals jij deze ondersteunen. We willen je graag op de hoogte houden, door je af en toe e-mails te sturen met updates over deze campagne en over andere campagnes en acties die jouw steun mogelijk nodig hebben. Klinkt dit goed? Sluit je dan nu aan bij onze community. Graag vragen we je om dit te bevestiging.


    Als je op "Ja, houd mij op de hoogte!" klikt, steun je deze campagne en stem je ermee in dat WeMove Europe jouw informatie voor deze campagne gebruikt. Wij zouden je naam, achternaam en land met het petitiedoel kunnen delen. Tenzij je abonneert op het ontvangen van gepersonaliseerde updates, verwijderen wij je gegevens na afloop van de campagne. Zonder jouw toestemming zullen wij je gegevens nooit aan derden doorgeven. Bekijk ons volledige privacybeleid hier.